Vecka 6.
Lunchen serveras mellan kl 10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 125 kr
Take Away 115 kr Seniorlunch mellan kl 13-14, 110 kr.
Veckans:
— Husets kycklingsallad Ceasar med bacon.
—Köttbullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Måndag.
— Stekt panerad spättafilé serveras med citron-dillcremé, ärtor, citron och kokt potatis.
— Köttfärslimpa serveras med champinjonsås, lingon och kokt potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Vegobullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Tisdag.
— Fiskgratäng serveras med syrlig dill-vitvinsås och potatispuré.
— Mustig högrevsgryta med rödvin, sidfläsk, svamp serveras med gelé och potatispuré.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg. Vegobullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Onsdag.
— Halstrad fiskfilé serveras med citron-hollandaisesås, citron och kokt potatis.
— Fläsklägg serveras med rotmos, senap och en persiljesky.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Vegobullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Torsdag.
— Soppbuffé: Fisksoppa med aioli, ärtsoppa med tillbehör samt pannkakor med sylt och grädde.
— Högrevsfärsbiff serveras med rödvinsås, rökig paprikacremé och rostad potatis.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Vegobullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Fredag.
— Pocherad torskfilé serveras med hummersås och västerbottenost-kroketter.
— Schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, ansjovissmör och stekt potatis.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Vegobullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås!
To get this menu in English, please press here for an automatic translation.